Чарлс Симиќ (САД)

Горан Чолакхоџиќ (Хрватска)

Иван Џепароски (Македонија)

Љулјета Лешанаку (Албанија)

Луис Арманд (Австралија)

Марија Зајзенбахер (Австрија)

Хабиб Тенгур (Алжир)

Волја Гапеева (Белорусија)

Мод Ванхауверт (Белгија)

Кирил Кадијски (Бугарија)

Ен Мајклс (Канада)

Дуо Дуо (Кина)

Минг Ди (Кина)

Федерико Диас Гранадос (Колумбија)

Марија Клара Шарупи Јуа (Еквадор)

Димитрис Ангелис (Грција)

Роландо Катан (Хондурас)

Атила Вег (Унгарија)

Хила Лахав (Израел)

Марко Фацини (Италија)

Јанис Рокпелнис (Летонија)

Линда Клакен (Норвешка)

Кристина Домбровска (Полска)

Ришард Криницки (Полска)

Дину Фламанд (Романија)

Дмитри Голинко (Русија)

Дејан Алексиќ (Србија)

Иван Добник (Словенија)

Нурдуран Думан (Турција)

Ким Мур (Велика Британија)