Информации за Национална институција Манифестација „Струшки вечери на поезија“ – Струга

СТАТУТ НА НУМ „СТРУШКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА“ – СТРУГА

ПРАВИЛНИК ЗА ВНАТРЕШНА ОРГАНИЗАЦИЈА СО ОРГАНИЗАЦИЈА СО ОРГАНОГРАМ

ПРАВИЛНИК ЗА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА

ПРАВИЛНИК ЗА НАГРАДАТА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ НА СТРУШКИТЕ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА

ПРАВИЛНИК ЗА НАГРАДАТА „ЗЛАТЕН ВЕНЕЦ“ НА СТРУШКИТЕ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА

 

  • Address: P.O. Box 109
  • Str. Brakja Miladinovci nr.5
  • 6330 Struga
  • Republic of North Macedonia
  • Phone: ++389 46 786 270
  • Fax: ++389 46 786 280
  • Email: struga@svp.org.mk
Copyright 2020 | All Rights Reserved | Струшки вечери на поезијата
©