Author: cryptodesign

Pravilnik

Врз основа на член 28 од Статутот на Струшките вечери на поезијата, Управниот одбор на Струшките вечери...

Continue reading

Enhalon

Нaградата „Енхалон“ е востановена во 2012 година како награда за најдобра песна од млад автор од Република...

Continue reading

  • Address: P.O. Box 109
  • Str. Brakja Miladinovci nr.5
  • 6330 Struga
  • Republic of North Macedonia
  • Phone: ++389 46 786 270
  • Fax: ++389 46 786 280
  • Email: struga@svp.org.mk
Copyright 2020 | All Rights Reserved | Струшки вечери на поезијата
©