**

* гроб ли е ова полињата и шумите, пустините лавиринтите, кластерите тоа немо уништување, закана без...

Continue reading

*

* Одвреме навреме доаѓа предлог за истребување на бавијаните како чекор кон истребување на некои болести. Дури...

Continue reading

  • Address: P.O. Box 109
  • Str. Brakja Miladinovci nr.5
  • 6330 Struga
  • Republic of North Macedonia
  • Phone: ++389 46 786 270
  • Fax: ++389 46 786 280
  • Email: struga@svp.org.mk
Copyright 2020 | All Rights Reserved | Струшки вечери на поезијата
©