Тијаго Понсе де Мораиш – ПИЈ

ПИЈ го од мојата уста
Виното огнот копнежот
Заедно сме
Пиј
И замолчувам
И те љубам
И истото сме
 
Превод: Наташа Сарџоска

mk_MKMK