Награда на детска радост

‘Од 1990 година наградата за најдобра книга за деца објавена меѓу две Струги ја доделува издавачката куќа Детска радост, Скопје.

Таа година наградата ја доби Михо Атанасовски за книгата Зад девет гори зелени

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

  • Address: P.O. Box 109
  • Str. Brakja Miladinovci nr.5
  • 6330 Struga
  • Republic of North Macedonia
  • Phone: ++389 46 786 270
  • Fax: ++389 46 786 280
  • Email: struga@svp.org.mk
Copyright 2020 | All Rights Reserved | Струшки вечери на поезијата
©