Contact

Contact

Contact

П.О. Боx 109
Ул. Браќа Миладиновци бр.5
6330 Struga
Република Северна Македонија, Национална установа – Манифестација „СТРУШКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА“ Струга

Контакт Е-Пошта: struga@svp.org.mk

Phone: +389 46 786 270
Fax: +389 46 786 280

en_GBEN