News

IN MEMORIAM
Почина истакнатиот германски поет Ханс Магнус Енцесбергер, добитник на наградата „Златен венец“ на СВП во 1980 година

Еден од најголемите современи …

ReadIN MEMORIAM
Почина истакнатиот германски поет Ханс Магнус Енцесбергер, добитник на наградата „Златен венец“ на СВП во 1980 година

ПРОМЕНА НА ЛОКАЦИЈАТА НА НАСТАНОТ ЗА MEЃУНАРОДНОТО ПОЕТСКО ЧИТАЊЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА НА СТРУШКИТЕ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА

Meѓународното поетско читање во …

ReadПРОМЕНА НА ЛОКАЦИЈАТА НА НАСТАНОТ ЗА MEЃУНАРОДНОТО ПОЕТСКО ЧИТАЊЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА НА СТРУШКИТЕ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА

en_GBEN