Мартина Стракова

зборовите стануваат влакнести – хромозоми што се развиваат во живот се развиорува ветрот на стадата...

Continue reading

Орлова песна

Орлова песна Облечен во природата на дрвото, се одморам во сопствената сенка. Моето јас од вода тече...

Continue reading

  • Address: P.O. Box 109
  • Str. Brakja Miladinovci nr.5
  • 6330 Struga
  • Republic of North Macedonia
  • Phone: ++389 46 786 270
  • Fax: ++389 46 786 280
  • Email: struga@svp.org.mk
Copyright 2020 | All Rights Reserved | Струшки вечери на поезијата
©