Џалал Ел Хакмауи – ТЕЛОТО НА БРАТОТ

Песната
Го ждере
Моето
Мртво
И
Живо
Тело
А
Смртта
Го
Исплукува
Коски
Во гркланот
На орелот на вечноста.
 
Превод: Никола Ѓелинчески

mk_MKMK