Новости

Конкурс за наградата „Браќа Миладиновци“ во 2022 година, за најдобра поетска книга меѓу две фестивалски изданија на СВП

Управниот одбор и Дирекцијата …

ПрочитајКонкурс за наградата „Браќа Миладиновци“ во 2022 година, за најдобра поетска книга меѓу две фестивалски изданија на СВП

mk_MKMK