Новости

ЛИДИЈА ДИМКОВСКА Е ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ НА СТРУШКИТЕ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА ЗА НЕЈЗИНАТА ПОЕТСКА ЗБИРКА „ГРАНИЧНА СОСТОЈБА“.

Познатата македонска поетеса Лидија …

ПрочитајЛИДИЈА ДИМКОВСКА Е ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ НА СТРУШКИТЕ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА ЗА НЕЈЗИНАТА ПОЕТСКА ЗБИРКА „ГРАНИЧНА СОСТОЈБА“.

mk_MKMK