Исток Улчар – КУМОВА СЛАМА

Живеам во мојата татковина
и говорам на мојот мајчин јазик.
Набљудуван сум од Големиот Брат.
Чичко Сем е во соседниот кварт,
во колибата на чичко Том.

mk_MKMK