Стефан Корвин – НЕЖНАТА ЗАВЕСА ШТО ТИ НЕ ЈА ЗАТВОРИ ЦЕЛОСНО

Нежната завеса што ти не ја затвори целосно, пулсира како животот помеѓу твоите бедра. Се раѓа со една ненормално бавна брзина. Да се впуштиме во животот би било алтернатива, но ние немаме мир. Едно одредено сеќавање нè потсетува на таа можност. Пролиферација. Исчезнува кога ќе помине ноќта.

mk_MKMK