Новости

Повеќејазичен превод на песните застапени на настанот „Мостови“ за 2023 г.

27 август 2023

Кликнете ТУКА за македонски превод на песните.

Кликнете ТУКА за англиски превод на песните.

Кликнете ТУКА за француски преводи на песните.

Кликнете ТУКА за албански превод на песните.